KOCAELİ / BAŞİSKELE - Misak-ı Milli İlkokulu

0(262) 346 75 53
Altınkent Mah. 29 Ekim Cad. No101 Misakı Milli İlkokulu Başiskele/KOCAELİ
Vizyon
Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.
Misyon
Gelişen ve değişen dünyamızda,öncelikle Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk Milli Eğitiminin temel amaçlarına uygun,özgün ve özgür düşünebilen, tüm kişisel yetenek ve kabiliyetlerinin farkında olan ve bunları doğru kullanabilen, bilgiye ihtiyaç duyan ve bunun için bilgiye ulaşma yollarını araştıran, bulan, tek veya bir grupla çalışma ve anlaşma kapasitesine sahip, çağdaş, ahlaklı, örf ve adetlerine bağlı,sorumluluk sahibi, dünyaya karşı bir duruşu ve görüşü olan BİREY ve VATANDAŞ yetiştirmektir.
Ulaşım
Her 10 dakikada belediyenin özel toplu taşıma araçlarıyla il ve ilçe merkezine ulaşım sağlanmaktadır.
Altınkent Mah. 29 Ekim Cad. No:101 Misak-ı Milli İlkokulu BAŞİSKELE/KOCAELİ
İl merkezine 11 km., ilçe merkezine 2.5 km.